Cristian Borcea, decizie de la magistrații Judecătoriei Sectorului 4

Magistrații Judecătoriei Sectorului 4 au decis amânarea pronunțării pe cererea de eliberare condiționată depusă de fostul finanțator al echipei Dinamo București, Cristian Borcea, pentru miercuri, 11 septembrie.

Cristian Borcea a mărturisit, marți, în fața instanței care judecă eliberarea lui condiționată, că a muncit tot timpul și a participat la toate cursurile, programele și activitățile la care s-a putut, chiar și când era în carantină, și îi roagă pe judecători să aprobe eliberarea sa.

„Am participat în cinci luni de la amânarea cauzei în fiecare zi la cursuri, programe, unele nu au fost creditate, dovadă că nu am mers după câștig, nu puteam la mai multe, am maxim una pe lună, și la muncă și activitate nu aveam cum. Am fost vizitat de cei 9 copii în penitenciar. Am ținut legătura cu familia. Mi s-a spus că îndeplinesc condiții, am achitat toate prejudiciile, plus peste două milioane de euro penalități", a spus Cristian Borcea, fostul finanțator de la Dinamo București.

Borcea i-a rugat pe judecători să aprobe eliberarea condiționată, pentru că a muncit non stop. „Din carantină am muncit non stop, nu știu ce să mai fac să obțin eliberarea, vă rog mult să fiți de acord cu eliberarea", a mai spus Borcea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel