Cristi Preda îl avertizează pe Florin Cîțu: Mi-e simpatic, așa că-mi permit!

foto Facebook Florin Cîțu
foto Facebook Florin Cîțu

Cristian Preda îl avertizează pe Florin Cîțu cu privire la oamenii pe care se bazează, în lupta cu Ludovic Orban pentru șefia partidului. 

”Cîțu mi-e simpatic, așa că îmi îngădui să-l trag de mânecă și să-i spun public că mulți dintre peneliștii care s-au aliniat în spatele lui în cursa contra lui Orban sunt aceiași politicieni care m-au dat pe mine afară din partid, iar pe Monica Macovei au făcut-o să creeze un altul, în vremea când ei erau pedeliști și nu voiau să audă nici de reforme veritabile, nici de despărțirea de corupți. Ba ne mai reproșau și că scriem pe bloguri sau Facebook ce credem cu adevărat despre politică și colegii de partid...” a scris Cristian Preda, pe Facebook. 

Florin Cîțu și Ludovic Orban luptă pentru conducerea PNL. Congresul PNL din 25 septembrie va fi decisiv și va marca parcursul PNL-ului și al guvernării. 

”Viața e atât de scurtă încât nu putem să ne pierdem vremea în rivalități, în ranchiuni, în planuri de răzbunare”

În urmă cu o zi, Ludovic Orban, președintele PNL, a declarat, în fața lui Florin Cîțu: ”Trebuie să ne bucurăm de fiecare clipă, să ne iubim, să ne respectăm, trebuie, de fiecare dată când avem posibilitatea să facem ceva bun pentru cel din jurul nostru, să facem. Politica despre asta este, despre posibilitatea de a face bine. Viața e atât de scurtă încât nu putem să ne pierdem vremea în rivalități, în ranchiuni, în planuri de răzbunare, în tot felul de răutăți, în tot felul de... să nu le pun în niciun fel, ci trebuie să ne petrecem viața, timpul, fiecare clipă, să ne consumăm energia pentru a face bine celor din jurul nostru. Să vă dea Dumnezeu sănătate, înțelepciunea de a alege o echipă care să ne ducă în continuare la performanță și vă aștept pe 25 septembrie să luați decizia cu mintea dvs., pe baza propriei evaluări și, sigur, astăzi, pe scenă, sunt foarte mulți care vă îndeamnă să votați un anumit lucru, dar eu cred că dvs. știți cel mai bine pe cine să votați în 25 septembrie. Vă mulțumesc, Doamne ajută!”. 

Vezi și: Emil Boc s-a săturat de războaiele interne din PNL: "O spun cu îngrijorare. Trebuie să se încheie"

EXCLUSIV  Scenariu exploziv dacă Orban va câștiga șefia PNL. RUPTURĂ și alianța total neașteptată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel