Cristi Dănileț: Va râde de noi. Oamenii nu mai pot fi prostiți

„Viitorul nu se schimbă revizuind Constituția”, susține Cristi Dănileț.

„Neștiind prea multe de perioada pre-industrială noi am creat mitul familiei romantice super-fericite care nu ar exista în afara căsătoriei.

În timpul acesta avem primele forme de inteligență artificială care primesc cetățenie (Arabia Saudită) și care candidează la alegeri pentru primărie (Japonia). Peste 10 ani acești roboți vor circula pe străzi și își vor cere drepturile. Niciun referendum nu îi va opri.

Viitorul nu se schimbă revizuind Constituția

Lumea se schimbă și mă bucur că sunt contemporan cu mine. Am ocazia să mă adaptez la ce va să vină în mod inevitabil. Generația copiilor noștri va râde de noi cum am dat banii aiurea să transformăm Constituția în DEX. Iar nepoții noștri se vor căsători cu roboți, neinteresându-i că pe niște site-uri prăfuite există informații cum că, cu decenii în urmă, oamenii credeau că iubirea trebuie pusă în legi și ea nu ar fi existat decât dacă și în ce forme statul dictează asta.

Viitorul nu se schimbă revizuind Constituția, ci se construiește atent în fiecare zi. Iar iubirea ar trebui să unească oamenii. Din păcate, paradoxul pe care îl trăim azi ne arată slăbiciunea dogmelor. Iar oamenii nu mai pot fi prostiți precum odinioară. Pentru că mulți au început să gândească cu mintea lor”, a scris, pe contul de Facebook, Cristi Dănileț.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel