Cristi Danileț, stupefiat: Asta e mai tare decât Mama Omida...

Judecătorul CSM Cristi Danileț acuză manipulări de presă și se declară stupefiat că jurnaliștii scriu despre o soluție pe care el ar urma să o dea, în pofida faptului că în prezent nu deține toate datele pentru a judeca speța respectivă.    

'Din datele adunate până în prezent, concluzia la care au ajuns anchetatorii este aceea că judecătorii şi prim-procurorul vor fi excluşi din magistratură'.

O alta manipulare de presa. Am terminat de judecat moral victima, am terminat de judecat anticipat inculpatii, acum judecam anticipat magistratii?! Eu ca membru in CSM unde am competenta de a participa in sectia de disciplina care sanctioneaza magistratii nu am nicio informatie oficiala despre stadiul cercetarii facute de Inspectia Judiciara: daca au fost nereguli, daca cineva va fi trimis in fata noastra etc. Dar citesc in presa ca deja se stie solutia pe care o voi da. Asta e mai tare decat Mama Omida...", a scris, vineri, pe contul său de socializare, judecătorul Cristi Danileț.

PG și CSM, detalii pentru AID privind verificările în cazul fetei din Vaslui violate

În postarea sa, judecătorul CSM pare a face referire la cazul celor șapte tineri din Vaslui, acuzați că, în luna noiembrie a anului trecut, au violat o adolescentă până la leșin.

În presă au apărut informații potrivit cărora surse judiciare în anchetarea magistraților care i-au eliberat pe cei șapte tineri au spus că ancheta se apropie de final, iar verdictul va fi cel semnalat de Cristi Danileț.

Însă, în urmă cu doar câteva zile, preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), Marius Tudose, a sesizat Inspecţia Judiciară pentru verificări legate de un alt caz de viol, care a avut loc în 2013: cel al unei minore de 14 ani din judeţul Giurgiu.

Cât despre Mama Omida, la care face referire judecătorul CSM, ea a fost o celebră vrăjitoare, ghicitoare și descântâtoare de etnie rromă din România, care i-a avut printre clienți inclusiv pe regizorul Ion Popescu Gopo și chiar Elena Ceaușescu. Numele ei a rămas în folclor mai mult ca o definiție pentru persoanele atotștiutoare sau pentru vrăjitoare.

Decizie radicală a Parchetului General în cazul elevei violate din Vaslui

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel