Cristi Danileț, despre mesajul "M..e PSD": Am ajuns să vorbim de practicile sexuale

Judecătorul Cristi Danileț a declarat, după scandalul creat de mesajul "M..e PSD", că s-a ajuns la un subiect tabu la români.

Judecătorul Cristi Danileț susține că, în contextul în care mesajul "M..e PSD" a devenit viral pe rețelele de socializare după ce a fost scris pe un câmp la Cluj și pe plăcuțele de înmatriculare ale șoferului care lucrează în Suedia, s-a ajuns să se vorbească despe practici sexuale și în România.

De ani de zile spunem că e nevoie de educație sexuală

"Poporul român nu încetează să mă uimească: degeaba am strigat ani de zile că e nevoie de educație juridică, nimeni nu părea interesat; noroc de OUG 13, că tot tineretul a început un curs intensiv de drept elementar.

Acum, revin la subiectul zilei: de ani de zile spunem că e nevoie de educație sexuală, nimeni nu a fost interesat; din contra, ultra-conservatorii chiar se opuneau vehement. A fost însă de ajuns ca cineva din Cluj să plimbe tractorul într-un anumit fel pe câmp și altcineva să vină din Suedia cu plăcuțe de înmatriculare numai cu litere, să începem să căutăm prin dicționare ce naiba înseamnă cuvântul ăla de îl folosim toți la nervi. Și uite așa am ajuns să vorbim de practicile sexuale, un subiect tabu la poporul nostru", a scris judecătorul pe pagina de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel