Cristi Borcea, pieton pentru trei luni de zile

Cristi Borcea, la un pas de sinucidere
Cristi Borcea, la un pas de sinucidere

Cristi Borcea a fost filmat de polițiști cu radarul în timp ce conducea cu viteză excesivă și a fost lăsat fără permis pentru următoarele trei luni.

Cristi Borcea a fost surprins de polițiști, sâmbătă, în jurul orei 19.20, în zona Pipera din nordul Capitalei conducând  cu o viteză de 103 km/h într-o zonă în care viteza maximă legală admisă era de 50 de km/h.

Drept urmare, Cristi Borcea a fost amendat cu 1.305 lei și i-a fost reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

În minivacanța de Rusalii, 330 de radare au fost scoase pe străzi de către  Ministerul Afacerilor Interne. „În minivacanţa de Rusalii, aproximativ 1.700 de poliţişti rutieri vor fi pe autostrăzi şi pe principalele drumuri naţionale, pentru prevenirea accidentelor şi asigurarea fluidizării circulaţiei, în special pe traseele spre destinaţiile turistice din zona montană sau de pe litoral. Aceștia vor utiliza peste 330 de aparate radar şi vor beneficia de sprijin aerian din partea aeronavelor Inspectoratului General de Aviaţie”, a anunțat Ministerul Afacerilor Interne.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel