Cristache, întrebare despre Orban pentru Barna. Referire la Iohannis

Liderul USR Dan Barna a primit de la Ionuț Cristache o întrebare „simpatică” despre premierul României, Ludovic Orban.

„E Ludovic Orban noul om în politică cu care să reformați România?”, a întrebat moderatorul emisiunii de la TVR 1. „E o întrebare simpatică”, a spus imediat Dan Barna.

„Electoratul și sondajele pe care le-am făcut arată foarte clar. Oamenii spun așa: «Reforma poate să o facă USR-PLUS și ne așteptăm de la ei să facă reformă, poate nu au încă experiență suficientă și de aceea poate trebuie să existe pentru început o coaliție și partenerul natural este PNL». Dacă președintele Klaus Iohannis va opta pentru respectivul premier este decizia dânsului, vom decide la momentul respectiv”, a transmis co-președintele USR-PLUS.

Întrebat din nou despre Ludovic Orban și despre capacitatea sa de a pune în practică idealurile USR-PLUS, Dan Barna a spus: „Răspunsul vi-l voi da după ce vom vedea rezultatele. Eu am o relație deschisă și funcțională cu premierul Orban, discutăm o dată la câteva zile teme sau subiecte importante, nu am niciun fel de problemă din acest punct de vedere. Dacă el va fi sau nu premierul după alegerile din 6 decembrie, asta vor decide cetățenii la alegeri”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel