Donald Trump, avertisment despre Bitcoin și Libra

Criptomonede - Bitcoin
Criptomonede - Bitcoin

Criptomonedele au fost criticate de Donald Trump care a susținut că trebuie luate anumite măsuri în ceea ce le privește. 

Monedele virtuale precum Bitcoin sau Libra, ce va fi lansată de Facebook, au fost criticate de către președintele american Donald Trump. Acesta a spus că criptomonedele trebuie să se supună reglementărilor bancare din SUA și de la nivel internațional pentru a deveni o bancă.

"Nu sunt un fan Bitcoin și al altor criptomonede, care de fapt nu sunt bani, și a căror valoare este foarte volatilă și nu se bazează pe nimic", a scris liderul de la Casă Albă pe Twitter.

Cea mai recentă monedă virtuală

Facebook s-a asociat cu alte 27 de organizaţii din toată lumea pentru înfiinţarea asociaţiei non-profit Libra şi crearea unei monede virtuale noi numită tot Libra, a anunţat Mark Zuckerberg printr-o postare pe reţeaua sa de socializare.

Misiunea Libra este de a crea o infrastructură financiară globală simplă pentru miliarde de oameni din întreaga lume. Această monedă are la bază tehnologia blockchain, iar planul este de a fi lansată în 2020.

Vezi și: Facebook, monedă virtuală. Planul monetar al lui Zuckerberg

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel