Crin Bologa, șef al DNA, se pensionează la 51 de ani. Cererea i-a fost aprobată de Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM)

Bologa
Bologa

Fostul şef al DNA, Crin Bologa, care a candidat pentru un nou mandat în această funcţie, se pensionează la 51 de ani.

Cererea de pensionare i-a fost aprobată de Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii.

Crin Bologa a participat, la sfârşitul lunii februarie, la interviul pentru conducerea DNA, însă ministrul justiţiei, Cătălin Predoiu, a decis să îl propună pe Marius-Ionuţ Voineag pentru funcţie. Acesta din urmă va susţine, săptămâna viitoare, interviul în faţa Secţiei pentru procurori.

„Sunt împărţit, aşa, în două: una, acasă, cu familie, cealaltă este aici, cu cei 95 de procurori care au venit în timpul mandatului meu, zeci de poliţişti… se vor vedea rezultatele acestea şi munca lor de zi şi noapte, asta te obligă să mergi şi mai departe. Dacă nu aş avea semnale de la ei, aş renunţa. Dacă era un eşec acest mandat, renunţam, fiindcă am destulă experienţă şi pot să mă duc şi la pensie sau să îmi văd de treabă”, declarat Bologa, în 2 februarie, la prezentarea bilanţului DNA pentru 2022.

Zilele trecute, președintele Klaus Iohannis a avut cuvinte de laudă referitoare la procesul pentru desemnarea șefilor marilor parchete. Vezi detalii aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel