Crin Antonescu vorbește despre blatul electoral între PNL și PSD

Campania de la alegerile locale a fost una a cărei soartă a fost determinată dinainte de înţelegerea dintre două partide mari 'de a nu da şansă electoratului la schimbare şi de a-şi păstra primarii şi unii şi alţii', a declarat miercuri seara, la Realitatea TV, Crin Antonescu.

'Dincolo de faptul că doresc ca România să aibă o forţă politică serioasă, modernă, de dreapta, după gustul meu, dincolo de faptul că astăzi sunt foarte reţinut în a face aprecieri despre ce nu a fost bine în această campanie, a fost o campanie a cărei soartă a fost determinată dinainte de înţelegerea dintre două partide mari, de a nu da şansă electoratului la schimbare şi de a-şi păstra primarii şi unii şi alţii. PNL a intrat în această înţelegere din care sigur că PSD-ul a ieşit mai câştigat', a precizat Antonescu, citează Agerpres.

Citește și: Traian Băsescu traduce votul dat de români la alegerile locale

Cât priveşte alegerile parlamentare din toamnă, Antonescu a spus că va fi o campanie grea, iar PNL-ul probabil că va trebui să umble la 'melodie': 'E o chestiune de compozitori şi nu de solişti'.

În context, Antonescu a spus că politica, pentru el, e un capitol încheiat, susținând că viața sa "va avea alte orizonturi decât politica".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel