Crin Antonescu se retrage din Comisia pentru revizuirea Constituţiei

Crin Antonescu renunţă la preşedinţia Comisiei parlamentare pentru revizuirea Constituţiei, considerând că nu este "potrivit" să-şi mai continue activitatea în această comisie din poziţia de preşedinte, potrivit gandul.info.

"Eu am făcut cunoscut şi Alinei Gorghiu, co-preşedintele PNL, de asemenea şi domnului Ponta şi domnului Chelaru care m-au întrebat în legătură cu acest lucru că nu consider potrivit să mai continui activitatea în Comisia de revizuire a Constituţiei, în funcţia de preşedinte al acesteia. În primul rând pentru că această funcţie mi-a revenit în condiţiile unei alte majorităţi, majoritatea USL după alegeri, în al doilea rând pentru că aşa cum mi se prezintă în acest moment perspectiva părerilor cred că viziunea mea despre anumite capitole ale Constituţiei nu mai este împărtăşită de către cei care formau la momentul 2012 – 2013 o majoritate", a spus fostul preşedinte al PNL.

Citește și: Crin Antonescu, reacție după propunerea lui EDUARD HELLVIG la SRI

Antonescu a ţinut să precizeze că nu a fost vorba de o schimbare din această funcţie, nici din partea PNL, nici din partea PSD, ci că a fost decizia sa de a se retrage din această poziţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel