Urmărește emisiunea live


Crin Antonescu, recomandare dură din PNL: Să-l sprijine pe Ponta, spune Marian Petrache

Atitudinea manifestată în această campanie electorală de către fostul lider al liberalilor, Crin Antonescu, nu este pe placul conducerii PNL.

Marian Petrache, secretar general al PNL, consideră că fostul lider liberal Crin Antonescu trădează partidul, având un comportament similar cu cel al unui alt ex-președinte al PNL, Călin Popescu Tăriceanu. 

Întrebat, în cadrul unui interviu acordat pentru gandul.info, ce face Crin Antonescu și dacă PNL îl are în graficul campaniei electorale, Marian Petrache a declarat: "Nu, nu e în acest grafic. Probabil că domnul Antonescu este un idealist. În discuţia pe care am avut-o - celebra discuţie de la Senat, unde se scria că e o mare ceartă în PNL cu senatorii și am vorbit despre candidaţi l-am rugat pe domnului Antonescu să înțeleagă că ne-am dori toţi să avem în faţă idealul, în tot ceea ce facem, dar nu putem să alegem idealul. Noi suntem puşi în situaţia să alegem pe cel mai bun dintre cei pe care îi avem în faţa noastră. Dacă el crede că Ponta e mai bun decât Klaus Iohannis, să-l sprijine pe Ponta".

Citește și Sondaj GSSC Avangarde: Crin Antonescu, în locul lui Klaus Iohannis în fruntea PNL, dacă prezidențiabilul ACL nu câștigă alegerile - opțiunea votanților PNL

Secretarul general al PNL afirmă că nu se împacă cu atitudinea adoptată de Crin Antonescu.

"Mă deranjează şi mă doare, pentru că am trăit lângă el campania de la europarlamentare şi ştiu ce bine ar fi fost dacă Tăriceanu era lângă partid atunci. Eu chiar nu înţeleg preşedinţii de la PNL", a mai spus Petrache.

Întrebat dacă a mai vorbit cu Crin Antonescu după discuția de la Senat, Petrache a precizat: "Am vorbit de multe ori cu Crin Antonescu. Este un politician prea mare, prea rafinat în politică ca să nu știe ce trebuie să facă și să-i spun eu. NU am eu ce să-i spun și cred că niciun liberal nu are ce să-i spună lui Crin Antonescu. Crin Antonescu sigur știe ce trebuie să facă. Nu face acum, dar sigur știe ce trebuie să facă". 

Citește și Marian Petrache îl contrazice pe Klaus Iohannis: Coabitare "100%" cu Victor Ponta

De asemenea, Petrache susține că este un dezavantaj major ruptura dintre Crin Antonescu și Klaus Iohannis, apreciind: "Categoric era mai bine dacă PNL era întreg. Fiecare om are rolul şi rostul lui. Fiecare liberal are rostul lui şi e important pentru campanie. Cred că cel mai important lucru era să nu ne atace (...) Prefer ca Antonescu să nu atace PNL, că aşa e bine. L-aş fi preferat alături de noi, bineînţeles". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel