Crin Antonescu, reacție privind denunțul pe numele său la DNA

Crin Antonescu, fost lider al PNL, a comentat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, denunțul făcut împotriva sa la DNA de Florin Ghiulbenghian.

"Eu am avut o atitudine reținută și la denunțul la fel de mincinos al doamnei Măgureanu, sau Petre, sau cum o cheamă. Acum înțeleg că acest denunț aparține domnului Ghiulbenghian, care ori suferă de vreo boală psihică, ori este manevrat din spate.

Toate aceste acuzații sunt fatasmagorii complete. Bineînțeles că nu am acordat niciodată nimic ilegal, nu am avut cunoștință de dosare penale deschise pe numele meu, nu am avut negocieri cu Traian Băsescu", a declarat Crin Antonescu care a ținut să sublinieze și câteva elemente care "arată cât de penibilă este această poveste".

"Când am încheiat această așa zisă pace? În 2007. Puteți să verificați, pe arhive, dacă din 2007 până în 2008 am tăcut. Vă aduc aminte că nu, că am avut activitate intensă. 

Mi se pare ușor comic. Eu nu l-am cunoscut niciodată pe acest om (Ghiulbenghian - n.red.), nu l-am văzut niciodată, dar asta contează mai puțin. Cert este că vorbim despre o aberație cap-coadă.

Eu m-am retras din viața pubică în anul 2014 și această aberație produsă astăzi nu are niciun soi de adevăr. Devine interesant de aflat cine îi împinge pe acești oameni de la spate. Nu că nu am negociat, nu am avut un moment de pace cu Traian Băsescu", a adăugat Crin Antonescu.  

Citește și: Cutremur în DNA. Lideri din Justiție și politică, denunțați

Un denunț extrem de grav a fost depus joi la Direcția Națională Anticorupție (DNA) pe numele fostului președinte al României, Traian Băsescu, și al fostului procuror-șef al DNA, Daniel Morar. Denunțul a fost depus și semnat de omul de afaceri Florin Ghiulbenghian.

Potrivit denunțurilor, fostul președinte al PNL Crin Antonescu ar fi negociat cu Traian Băsescu pentru a scăpa de un dosar care privea emiterea ilegală a unui titlu de proprietate pe o suprafață din Parcul Herăstrău.

[citeste si]


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel