Crin Antonescu, lovitură cruntă din partea cui nu se aștepta

Crin Antonescu a primit o lovitură dură din partea unei persoane la care nu se aștepta.

VEZI ȘI: INTERVIU. Cristina Pocora, purtătorul de cuvânt PNL, dezvăluiri în exclusivitate. Fața mai puțin cunoscută a Cristinei Pocora

Preşedintele filialei din Botoşani a Partidului Naţional Liberal, Florin Ţurcanu, s-a arătat surprins de decizia fostului lider liberal Crin Antonescu de a accepta intrarea sa în competiţia internă pentru desemnarea candidatului PNL la Preşedinţia României.

VEZI ȘI: Mircea Geoană, verdict sumbru despre alianța PNL-PDL

"Din punctul meu de vedere, am fost surprins. Nu mă aşteptam ca domnul Crin Antonescu să spună da, că doreşte să candideze, pentru că acum trei săptămâni a spus că nu mai doreşte şi că lasă dreapta să desemneze un candidat. Mi se pare inoportun, dar o vom clarifica în Biroul Politic, în Delegaţia Permanentă. Mi-e prieten Crin Antonescu, l-am susţinut, l-am apreciat, înţeleg că a făcut mult pentru PNL, dar astăzi nu l-am înţeles", a afirmat Ţurcanu, scrie MonitorulBT.

Potrivit acestuia, atât filiala din Botoşani, cât şi celelalte filiale din regiunea de Nord – Est vor susţine candidatura lui Klaus Iohannis la prezidenţiale, în condiţiile în care acesta a fost ales, sâmbătă, preşedinte al PNL, cu 90% din voturi.

VEZI ȘI: KLAUS IOHANNIS, președinte PNL, atacat dur de Predoiu


Klaus Iohannis şi Crin Antonescu vor intra în cursa pentru desemnarea candidatului PNL la prezidenţiale, decizia urmând să fie luată de Delegaţia Permanentă a partidului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel