Crin Antonescu, declarație controversată: Îmi asum eșecul. Nu supun demisia mea la vot. Voi face anunțul în fața colegilor

antonescu-dcnews
antonescu-dcnews

Crin Antonescu a declarat că rezultatul PNL la alegerile europarlamentare este sub așteptările PNL și că își asumă acest eșec, urmând să se ”țină de cuvânt” și să facă anunțul în fața colegilor.

Crin Antonescu nu a spus clar că își va da demisia, în sensul că nu a folosit acest cuvânt, însă a dat de înțeles că o va face.

”Evident ca la un rezultat de 15% PNL nu poate fi mulțumit. E un rezultat sub așteptările noastre. Evident că îmi voi ține cuvântul. Neatingerea obiectivului este un eșec pe care mi-l asum. În ședinta Biroului Politic Central de la ora 14 voi anunța acest lucru colegilor mei și vom lua decizile care se impun acolo”, a spus Crin Antonescu.

”Nu există niciun fel de dubiu cu privire la acest lucru. Doar că un lider politic nu-și dă demisia în fața presei, ci în fața partidului său. Eu am asumat în mod explicit responsabilitatea pentru niște rezultate. Nu supun demisia mea la vot. Este un act unilateral de voință”, a mai spus Antonescu

VEZI ȘI: Crin Antonescu: Băsescu trebuie să-și dea demisia acum, imediat 

Luni, la ora 09:00, Biroul Electoral Central a făcut publice rezultatele parțiale la alegerile europarlamentare.

Alianţa PSD-UNPR-PC a câştigat alegerile europarlamentare 2014, potrivit primelor rezultate oficiale, parţiale, furnizate de Biroul Electoral Central (BEC), la ora 9:00.
Alianţa PSD-UNPR-PC a obţinut 37,25% din voturi, pe al doilea loc plasându-se PNL, cu 14,86%. De asemenea, PDL a obţinut 12,26%, în timp ce Mircea Diaconu a câştigat 6,95%. Următoarele sunt: UDMR, cu 6,48% şi PMP, cu 6,24%.

Prezenţa la urne la alegerile europarlamentare a fost de 32,16%, potrivit datelor furnizate de BEC. Datele sunt valabile pentru luni, ora 7:00, iar numărătoarea provine din 93% din secţiile de votare. Potrivit BEC, circa 5,5 milioane de alegători s-au prezentat la urne, 32,4%.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel