Antonescu cere public DEMISIA lui Blănculescu

Crin Antonescu a susținut vineri, 4 aprilie, o conferință de presă în care a cerut demisia consilierului onorific al lui Victor Ponta.

"În convingerea noastră, un lucru grav sunt declaraţiile pe care domnul Ionel Blănculescu, consilier onorific al prim-ministrului le-a făcut în legătură cu mişcările de trupe în cadrul NATO. Faptul că a avut loc şi o şedinţă solemnă, spune că „am constatat că o fericire a cuprins patria".

Nu contest dreptul la opinie a cetăţeanului Ionel Blănculescu. Problema este că domnul Blănculescu deţine calitatea de consilier şi declaraţiile mi se par grave. Cerem lui Victor Ponta să-l elibereze pe domnul Blănculescu din calitatea de consilier. Noi avem un guvern condus de Victor Ponta şi avem declaraţii ale domnului Ponta, prin care se reafirmă ataşamentul pentru parteneriatul strategic cu SUA, pentru sistemul NATO. Domnul Blănculescu poate să creadă orice, nu o poate face în calitate de consilier al prim-ministrului. Aşteptăm o reacţie fermă a prim-ministrului. Îmi exprim mâhnirea că această recaţie nu a venit imediat", au fost o parte din declarațiile făcute de Crin Antonescu.

Blănculescu a declarat că România devine ținta perfectă pentru dușmanii NATO

Ionel Blănculescu afirmă că scutul antirachetă de la Deveselu și majorarea numărului de soldați americani la baza Kogălniceanu fac din România o "țintă perfectă (...) nelipsită de acum înainte din niciun plan de atac armat".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel