Criminalul din Satu Mare, ARESTAT preventiv. Victima urma să se căsătorească

Criminalul din Satu Mare a fost arestat preventiv. Beniamin, victima individului, urma să se căsătorească cu fata pe care a apărat-o. 

S. V. A., în vârstă de 34 de ani, a recunoscut în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Satu Mare că l-a ucis pe Beniamin, tânărul de 29 de ani care și-a apărat iubita. În consecință, individul a fost dus după gratii în stare de arest preventiv, pentru o perioadă de 30 de zile. 

Arma crimei, cuțitul, ar fi fost luată de pe masa unei pizzerii din zonă. Acolo, S.V.A l-a amenințat pe un ospătar că îl va omorî dacă nu îi oferă pizza. Un alt bărbatul a reușit să-l alunge pe individul care urma să comită o crimă, potrivit presasm.ro.

Beniamin urma să se căsătorească 

Victima individului care locuia pe străzi și fusese amendat de 75 de ori de polițiști, Beniamin, lucra în Londra. Tânărul se întorsese în țară pentru a-și vizita mama. 

Aceeași sursă relatează că Beniamin și iubita sa aveau în plan să se căsătorească. Până atunci însă, tânărul trebuia să se întoarcă la muncă, în Marea Britanie, unde mai are o soră și un frate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel