CRIMINALUL din Oradea, identificat. Este căutat- FOTO

Un tânăr în lenjerie intimă și cu capul zdrobit a fost descoperit în dimineața zilei de joi în Oradea, pe o zonă de spațiu verde, de pe malul pârâului Peța. 

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor au identificat bărbatul suspectat de crimă, tot un tânăr de aceeași vârstă, fiul unui chirurg din Oradea. Bărbatul căutat se numește Regia Sorin Ioan, are 27 de ani. El a ucis un bărbat de aceeași vârstă, C.R. Bogdan. Nu se știe cum acesta din urmă a ajuns dezbrăcat în zona unde a fost găsit. 

”În cauza având ca obiect fapta de omor comisă în Oradea, în cursul zilei de sâmbătă, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de suspectul Rogia Sorin Ioan, în vârstă de 27 de ani. Acesta nu se află la acest moment în custodia autorităţilor judiciare, fiind derulate activităţi specifice în vederea găsirii lui, însă, în vederea punerii lui sub acuzare există indicii temeinice”, a anunţat sâmbătă purtătorul de cuvânt al parchetului, Maria Cotrău.

[citeste si]

Joi, anchetatorii au spus că a fost descoperit ”cadavrul unui bărbat prezentând multiple urme de violenţă la nivelul capului. (...) Din cercetările preliminare rezultă că moartea a survenit în condiţii de violenţă extremă prin aplicarea mai multor lovituri cu un corp dur în zona capului”. 

Ulterior, în cursul zilei, anchetatorii au anunţat că au deja un cerc de suspecţi şi că au început audierile. Cercul s-a restrâns la tânărul de 27 de ani. 

Rogia Sorin Ioan este de negăsit, iar poliția îl caută. 

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel