Criminalul din Brașov, război cu socrii. Nu vrea să le plătească despăgubiri

Sotii Buliga Brasov Crima
Sotii Buliga Brasov Crima

Criminalul din Brașov care și-a ucis soția și cei doi copii este în plin război cu socrii. Acesta nu vrea să le plătească despăgubiri.

Florin Buliga, criminalul din Brașov care și-a omorât soția și cei doi copii, este în plin proces cu socrii, cărora nu vrea să le plătească despăgubiri.

În martie 2018, brașoveanul Florin Buliga și-a omorât întreaga familie, după care s-a predat. Potrivit informațiilor făcute publice de anchetatori, Florin Mircea Buliga a vorbit deschis în fața oamenilor legii despre modul în care și-a ucis familia.

Ce spuneau procurorii la acea vreme

"Prima lui victima a fost sotia, iar cateva ore mai tarziu, cei doi copii. Barbatul ar fi vorbit in permanenta cu baiatul de 13 ani si fata de 18 ani, in timp ce ii injunghia, iar acestia isi dadeau ultima suflare. Barbatul in varsta de 43 de ani a mai spus ca a putut comunica telepatic apoi cu cei doi copii ai sai si i-au transmis ca "e mai bine acolo". Criminalul a mers înainte la manastirea Sinca Veche, pentru a se reculege. Pe drum, el a oprit masina pe motiv ca ar fi avut o viziune cu privire la faptele pe care le-ar fi comis. El a incercat sa se sinucida cu un cutit de vanatoare, insa nu a reusit sa isi duca planul la bun sfarsit", spuneau procurorii la acea vreme, citează stirilekanald.ro.

Condamnarea criminalului de la Brașov. Șochează în arest

Florin Buliga a fost condamnat în luna aprilie a anului trecut, la închisoare pe viață.

Din detenție, ucigașul continuă să șocheze, judecându-se cu părinții soției, care trebuie despăgubiți, conform hotărârii instanței, cu 195000 de euro. Astfel, pe 27 ianuarie anul curent, Tribunalul pentru minori și familie Brașov a dat următorul verdict, favorabil foștilor socri ai criminalului, citează aceeași sursă.

Cum sună hotărârea judecătorilor

"Solutia pe scurt: Admite contestaţia la executare formulată de petenţi, şi în consecinţă: În baza art.598 alin.1 lit.c Cod procedură penală, dispune lămurirea titlului executoriu – sentinţa penală nr. 4/S din 14 februarie 2019 a Tribunalului pentru Minori şi Familie Braşov, pronunţată în dosarul nr. 305/1372/2018, definitivă prin decizia penală nr. 311/Ap din 11 aprilie 2019 a Curţii de Apel Braşov, în sensul că prin expresiile „[...] menţine măsura asiguratorie a sechestrului imobiliar [...] până la concurenţa sumei de 195.000 euro echivalent în lei" şi „[...] menţine măsura asiguratorie a popririi [...] până la concurenţa sumei de 195.000 euro echivalent în lei [...]" inserate în alineatele 11 şi 12 ale minutei şi dispozitivului sentinţei penale se înţelege: „[...] menţine măsura asiguratorie a sechestrului imobiliar [...] în vederea recuperării prejudiciului" şi „[...] menţine măsura asiguratorie a popririi [...] în vederea recuperării prejudiciului [...]". În baza art.275 alin.3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. În baza art.275 alin.6 Cod procedură penală, suma de 313 lei, reprezentând onorariul avocatului din oficiu desemnat pentru intimat, rămâne în sarcina statului şi se avansează Baroului Braşov din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu drept de a formula contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare", așa sună hotărârea judecătorilor, care poate fi atacată de Buliga cu recurs.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel