Criminalul din Brașov, SELFIE cu cadavrele, după ce și-a omorât familia

Oamenii legii ar fi găsit în telefonul criminalului care și-a ucis familia în Brașov, fotografii cu cadavrele celor pe care i-a ucis, relatează România TV. 

Fotografiile au fost făcute imediat după ce și-a ucis cei doi copii și soția. El s-a fotografiat în mai multe "selfie-uri" alături de copiii și soția pe care abia i-a ucis. Mai mult decât atât, el susține în continuare ca nu regretă că și-a ucis familia și că i-a ajutat pe cei dragi să ajungă într-o lume mai bună. 

Este născut pe 6 aprilie 

Florin Buliga își va petrece ziua de naștere în arest. El împlinește 44 de ani. Pentru a-i trece timpul mai ușor el a cerut să-i fie aduse cărți despre istoria dacilor, dorință pe care fratele său i-a îndeplinit-o.

"Este știut deja faptul că selfie-ul este o boală, un comportament anormal. Din păcate, cazul aceste este morbid, monstruos, de neimaginat, inacceptabil. Lucrurile se vor derula în spațiul public sub semnul provizoratului. Avem foarte puține informații care să ne ducă pe o pistă în care să avem o imagine clară din punct de vedere clinic. Ceea ce pot să spun este că deși omul acesta clamează bunătatea, este în mod fundamental un individ care nu are compasiune," a spus psihologul Hanibal Dumitrașcu la România TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel