Criminalul de la Zorleni vrea o pedeapsă mai uşoară. Cerere către magistraţi

Gheorghe Cretu, tânărul de 24 de ani care i-a ucis şi jefuit pe cei doi bătrâni din Zorleni, a contestat decizia de arestare, probabil sperând la o măsură privativă de libertate mai uşoară ca arestul.


 

Gheorghe Cretu, un recidivist periculos, fusese eliberat condiţionat în martie pentru bună purtare, însă n-au trecut câteva luni şi a comis dubla crimă de la Zorleni. El şi-a omorât vecinii, pe Neculai, de 86 de ani şi Elena, de 82 de ani, în propria lor casă, de unde a furat 15.000 de lei.

Tentativă de înscenare 

Tânărul de 24 de ani s-a gândit să-i trimită pe poliţişti şi pe o pistă falsă, punându-i cuţitul cu care i-a ucis pe cei doi bătrâni în mâna femeii, ca să pară o crimă urmată de sinucidere, dar a fost prins la scurt timp.

Astfel, arestat preventiv pentru 30 de zile, Gheorghe Cretu a cerut să file lăsat acasă. El a contestat decizia arestării sale la Curtea de Apel IasI, dar judecătorii au respins, ca fiind nefondată, contestatia formulată, informează vremeanoua.ro.

Tânărul făcuse puşcărie pentru furt, furt calificat, tâlhărie, tâlhărie calificată, pentru care fusese condamnat la 5 ani, 4 luni si 10 zile de puscărie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel