Criminalul Charles Manson a murit

foto: youtube
foto: youtube

Charles Manson, șeful notoriu al unui cult pe care l-a creat şi îndrumat să comită crime, a murit în spital în vârstă de 83 de ani, conform bbc.com.

El a fost internat la spitalul Bakersfield din California la începutul acestei luni, a informat presa americană. Ştirea a fost confirmată de TMZ magazine, care a citat-o pe sora lui Sharon Tate.

În 1969, adepții lui Manson, cunoscuți sub numele de familia Manson, au ucis șapte persoane. Alte patru persoane au fost înjunghiate brutal chiar în locuinţele lor. A doua zi, un cuplu bogat din Los Angeles a fost, de asemenea, ucis de "familia Manson".

Criminalul în serie a ordonat asasinarea actriţei Sharon Tate în 1969. Charles a fost transportat de urgență, escortat de cinci polițiști, la un spital din Bakersfield, în urmă cu trei zile, potrivit sursei citate.

Celebrul criminal în serie cu o svastică tatuată pe frunte a fost condamnat la moarte în 1971, alături de patru dintre discipolii lui. El a solicitat de 12 ori eliberarea condiţionată, însă judecătorii au considerat că el nu a făcut niciun efort pentru a se reabilita, din contră, în puşcărie a făcut contrabandă cu arme şi telefoane mobile.

Manson, în vârstă de 83 de ani, a înființat în deșertul californian în anii 1960 o comunitate denumită "Manson Family". El a convins o serie de adepți că este reîncarnarea lui Isus Hristos, folosind o combinație de droguri și o carismă autentică ce a adus sub controlul său "familia" - în special tinerele femei din clasa de mijloc.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel