Criminalul care a ucis un taximetrist, prins după 5 ani

Nicolae Coicea, în vârstă de 59 de ani, a fost ucis la începutul lunii octombrie 2011, pe Bulevardul Obregia din Capitală. Principalul suspect, în vârstă de 31 de ani, a fost prins după ce anchetatorii au audiat peste 100 de persoane și au vizionat zeci de imagini surprinse de camerele de luat vederi.

Taximetristul ucis era angajat al firmei Total Taxi. În anul 2011, mai mulți martori au declarat că maşina stătea pe loc în momentul în care şoferul a fost înjunghiat de un client, care a fugit de la fața locului. Între cei doi ar fi avut loc o dispută.

În cinci ani, procurorii criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi ofiţerii de poliţie din cadrul D.B.P.M.B. - Serviciul Omoruri au audiat peste o sută de personae și au verificat imaginile surprinse de zeci de camere de supraveghere în vederea reconstituirii traseului urmat de victimă, de la ultimul punct în care i-a fost observată prezenţa (Piaţa Obor) până la locul faptei.

„În plus, au fost verificate numeroase informaţii în legătură cu posibilul agresor, furnizate inclusiv prin intermediul mass-media, cazul fiind unul intens mediatizat. În data de 22.01.2016, procurori criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea inculpatului B. I., în vârstă de 31 de ani, pentru o perioadă de 24 de ore", se arată în comunicatul Parchetului.

Cercetările au fost efectuate cu sprijinul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii, Unităţii Teritoriale de Analiza Informaţiilor, Institutului Naţional de Criminalistică şi Serviciului Criminalistic din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel