EXCLUSIV  Criminalul asistentei din Suceava, după gratii! Ce a ieșit la iveală din trecutul său. Detalii TULBURĂTOARE

Criminalul Ioanei, asistenta de 30 de ani din Suceava, a fost arestat preventiv. DC News vă prezintă trecutul plin de detalii tulburătoare al individului. 

Mohamed, în vârstă de 28 de ani, originar din satul Poieni, comuna suceveană Udești, cu tată arab, a fost arestat preventiv sub acuzația de omor calificat. Bărbatul își va petrece următoarele 30 de zile după gratii. 

Individul a recunoscut că a ucis-o pe Ioana, asistenta medicală de 30 de ani. Femeia l-a părăsit pe Mohamed, care era extrem de gelos și și-ar fi găsit pe altcineva, motiv pentru care bărbatul și-a ieșit din minți. 

Ioana a fost înjunghiată pe stradă, cu mai multe lovituri de cuțit, în noaptea de duminică spre luni, după ce s-a întors de la casa părintească la Cluj, unde lucra ca asistentă medicală. Înainte de crimă, individul i-a trimis mai multe mesaje de amenințare cu moartea.

Trecutul criminalului-gelos din Suceava 

Potrivit informațiilor obținute de DC News, problemele cu legea pentru Mohamed I.M au început în anul 2017, când pe fond, la Judecătoria Suceava, a fost înregistrat un dosar ce avea ca obiect „cerere de valoare redusă”. Instanța l-a obligat atunci pe Mohamed I. M. să plătească reclamantei sale „suma de 648,05 lei reprezentând contravaloare servicii, suma de 57,31 lei penalităţi contractuale de întârziere şi suma de 1878,87 lei reprezentând despăgubiri pentru încetarea contractului înainte de termen”. În plus, suma de 200 lei, cheltuieli de judecată.

În noiembrie 2018, a fost admisă cererea de încuviinţare a executării silite. La scurt timp, în anul 2019, Mohamed I.M a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de „lovire sau alte violențe”, „amenințare”, „distrugere”, „violare de domiciliu” și „furt calificat”. A fost luată măsura controlului judiciar faţă de inculpat.

Pe 7.08.2020, a venit și condamnarea: 1 an și 7 luni închisoare sub supraveghere și o amendă penală în cuantum de 1.900 lei. Practic, condamnarea primită înainte să o ucidă pe Ioana, are legătură cu o faptă din 23 octombrie 2018. Atunci, Mohamed I. Mustafa a intrat în locuința iubitei de la vremea aceea, a bătut-o și i-a distrus telefonul pentru că voia să se despartă de el. Fata a depus o plângere penală împotriva individului, după incident. 

Ioana însă, fata ucisă zilele trecute, nu a băgat în seamă amenințările individului și nu a acționat în consecință împotriva sa. 

Măsura arestului preventiv admisă marți, 25 august, în cazul crimei, poate fi contestată în termen de 48 de ore.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel