Criminala de la metrou, ÎNCHISOARE PE VIAȚĂ

Irina Constantin / 26 oct 2018 / 16:11 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Judecătorii de la Tribunalul București au condamnat-o pe Magdalena Șerban la detenție pe viață. 

Procurorii ceruseră 10 ani de închisoare pentru tentativă de omor și detenție pe viață pentru fata pe care a ucis-o. În plus, e obligată să facă tratament și să plătească daune morale de zeci de mii de euro. 

Decizia nu e definitivă, putând fi atacată de Magdalena Șerban. 

Avocatul Magdalenei Șerban a apărat-o pe aceasta în baza stării sale psihice. Magistrații au decis că avea discernământ și chiar a declarat, în fața instanței, că a împins-o pe tânăra de la metrou pentru că semăna cu o femeie care i-a făcut rău în străinătate. 

”Au toate șansele să scape chiar dacă sentința e pe închisoare pe viață, după 20 de ani, când pot depune cerere de eliberare condiționată” a spus Dan Antonescu, specialist criminolog, la Antena 3. El a continuat: ”Nu aș vrea să fiu în pielea avocatului care apără un astfel de personaj” a spus Antonescu. Potrivit informațiilor din dosar, Magdalena Șerban are momente de delir în care dorește să ucidă. 

Viața Alinei Ciucu a fost luată la 25 de ani de Magdalena Șerban care a împins-o pe tânără în fața metroului și a împiedicat-o să se salveze, când aceasta încerca să iasă. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23