Crimele de la Caracal. Marcela Feraru: Cantitatea de informații false e înfiorătoare

Jurnalista Marcela Feraru a vorbit pe pagina sa de Facebook despre cazul de la Caracal, dar și despre informațiile false care ar fi apărut în presă. 

”Cantitatea de informatii false care s-a lansat pe cazul de la Caracal e infioratoare. Si halul in care se incearca recuperarea politica inclusiv folosind masa de manevra care populeaza tradițional piețele Bucurestiului e dezgustător.
Stiti ce, politrucilor? Nu e unul care sa nu fie vinovat. De 15 ani bateti campii cu facaturi electoraliste in loc sa puneti mana pe treaba. Intrebati-l pe ficusul de la Cotroceni ce a facut de cand a fost ales. Si pe toti cei care au trecut pe la Palatul Victoria si care nu stiu decat sa ia picioare un fund.
Si nu o sa ocolesc nici presa. Cu rare exceptii, jurnalistii 2.0 nu stiu decat sa prelucreze stiri de pe agentiei. Unde au disparut jurnalistii de investigatie ? Va face Iohannis agenda? Ça in afara de temele pe care vi le da el nu mai stiti nimic. Faceti breaking news cu declaratii, Asa ati ajuns”, a precizat Marcela Feraru pe contul său de Facebook. 

Cazul şocant de la Caracal, unde o fată de doar 15 ani ar fi fost ucisă şi arsă de un criminal în serie, a dus la organizarea unui protest aseară, în Piaţa Victoriei. La manifestaţie au participat mii de oameni, care au mărşăluit pe străzile oraşului şi au aprins lumânări pe treptele MAI. 

Vezi și: Mii de persoane au protestat pentru Alexandra, în Bucureşti şi în ţară. Lumânări aprinse şi lacrimi de durere

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel