VIDEO LIVE: Crime la Caracal. Colegii Alexandrei au protestat în faţa sediilor Primăriei şi Poliţiei. Au mers și acasă la criminal

Caracal
Caracal

Elevii din Caracal au ieșit pe străzile din oraș pentru a protesta. Aceștia au mers în fața Primăriei și a sediului Poliției, iar au ajuns în fața casei suspectului de crimă. 

Un grup de circa 100 de elevi de la liceele şi şcolile din Caracal, unii dintre ei colegi ai Alexandrei Măceşanu, adolescenta despre care există dovezi că a fost violată şi ucisă de Gheorghe Dincă, au protestat luni seară în faţa sediilor Poliţiei şi Primăriei din oraş, ei pornind apoi în marş pe străzi spre locuinţa bărbatului inculpat.

Tinerii scandează lozinci cum ar fi "Demisia", "Ruşine, ruşine să vă fie", "Statul ne ucide", precum şi numele celor două adolescente despre care Gheorghe Dincă a recunoscut în faţa procurorilor că le-a ucis.

De asemenea, unii dintre ei poartă pancarte cu mesaje - "Alo, 112 !!! Sunt Alexandra şi vreau să TRĂIESC", "La Caracal România a eşuat", "Puteam să fie eu. Puteaţi să fiţi voi", "Nu suntem o generaţie fără viitor, suntem generaţia care va lupta pentru acest popor".

Acţiunea de protest este una spontană, tinerii care au pornit în marş pe străzile centrale ale oraşului fiind însă însoţiţi de forţe de ordine.

Solicitarea liceenilor către primărie

Liceenii au mai precizat că au solicitat de la Primăria Caracal autorizaţie pentru organizarea protestului, dar au primit autorizaţia abia pentru ziua de miercuri, 31 iulie, aşa că au decis că nu pot să mai aştepte şi că trebuie să iasă în stradă cât mai repede să îşi exprime nemulţumirea faţă de modul cum au gestionat autorităţile cazul colegei lor şi pe cel al Luizei Melencu, cealaltă adolescentă care a sfârşit ucisă de către inculpatul Gheorghe Dincă.

Elevii au protestat circa o oră şi în faţa locuinţei lui Gheorghe Dincă, unde au scandat, de asemenea, numele fetelor ucise, Alexandra şi Luiza, dar şi mesaje cum ar fi "Ieşi afară, javră ordinară", "Moarte pentru moarte" şi "Jandarmeria apără hoţia". Inculpatul Gheorghe Dincă nu se află însă, la momentul protestului, în incinta locuinţei din Caracal, el nemaifiind adus aici luni seară de către anchetatori.

Protestului tinerilor s-au alăturat şi unii adulţi din Caracal veniţi în faţa locuinţei lui Gheorghe Dincă, unde au scandat şi au aprins candele împreună cu aceştia.

VIDEO LIVE: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel