Crime Caracal - Tonel Pop: Gheorghe Dincă are cel puţin un complice

Sebastian Florea / 08 aug 2019 / 07:41 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Gheorghe Dincă are cel puţin un complice, susține avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop.

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a dezvăluit miercuri seara, în emisiunea lui Mihai Gâdea, ”Sinteza Zilei”, de la Antena 3, că familia Luizei Melencu a fost sunată de patru ori, în zile diferite, de două persoane distincte. Tonel Pop a declarat că familia Luizei a fost sunată de două persoane diferite care au spus că fata este plecată în străinătate la muncă indică faptul că Gheorghe Dincă ar fi avut complici.

"O persoană de sex masculin a sunat de două ori în aceeași zi. Apoi o altă persoană cu voce diferită a sunat de pe un alt număr. Vorbim despre același lucru, era o continuitate, deci discutăm de un complice. Aceste apeluri au fost date de pe telefoane şi SIM-uri diferite, în două zile diferite, de către doi bărbaţi diferiţi.

Telefonul al doilea se confirmă că a fost dat de inculpat, telefonul fiind recuperat şi se fac expertize asupra acestuia din mai multe puncte de vedere, finalizându-se cu expertiza informatică", a declarat avocatul familiei Luizei Mlencu, la Sinteza Zilei.

De asemenea, anchetatorii au găsit la o familie şi al patrulea telefon care i-ar fi aparţinut lui Dincă, telefon care ar fi fost exact cel de pe care a fost sunată familia Luizei pentru a fi "asigurată" că fata lor este plecată în Elveţia.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu telefonul de pe care a sunat Alexandra la 112. Avocatul Tonel Pop: Informaţie în premieră

 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27