Crime Caracal. Stomatolog, ipoteză șocantă despre dinții găsiți acasă la Gheorghe Dincă

Caracal
Caracal

Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis două tinere, pe Alexandra și pe Luiza. Multe voci vorbesc despre posibilitatea de a fi mai multe victime. Un medic stomatolog lansează o afirmație șocantă în acest caz. 

În spațiul public, a apărut o fotografie cu dinții care au fost găsiți în cenușa din butoiul găsit în curtea lui Gheorghe Dincă. 

Un medic stomatolog a vorbit pe baza imaginii, pentru playtech.ro, spunând că ”Nu-mi pot da cu părerea dacă este sau nu din anchetă, dar mă pot pronunța doar pe ceea ce văd în fotografie. Într-adevăr, dinții par umani, provin de la o persoană sau mai multe. Printre acele rămășițe, remarc și unele coronițe dentare.”

”Mi se par extrem de distruși. Pe unele rădăcini sunt și bucăți de os, ceea ce ar putea indica lovituri dure aplicate în zona dinților. Dacă dinții au fost, într-adevăr, arși, ei au fost spălați și tratați ulterior cu o soluție. Dacă e ars, dintele nu se face niciodată albastru: par tratați cu o substanță de contrast revelatoare. Mi se pare că dinții provin de la mai multe persoane: văd acolo fragmente de os care ar putea aparține unei persoane tinere, dar și rădăcini de dinți care ar putea proveni de la o persoană matură". 

Medicul stomatolog a insistat că analiza e strict pe baza fotografiei. 

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel