Crime Caracal. Avocatul lui Dincă: A confirmat două omoruri. Ce nu-și amintește despre Luiza

Irina Constantin / 03 aug 2019 / 12:16 Salveaza PDF Comentarii
Caracal
Descriere foto: Caracal

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă, spune că în ceea ce o privește pe Alexandra, lucrurile sunt certe, dar nu și-n cazul Luizei. 

Problema în cazul Luizei Melencu, este că Gheorghe Dincă ”nu-și amintește culoarea părului Luizei”, deși își amintește alte detalii și susține că a ucis-o. 

”A recunoscut două omoruri. Luiza nu a fost îngropată. Din ce cunosc eu, nu a fost îngropată. El, ca modus operandi, a procedat la fel.” mai afirmă avocatul. 

Cum ar fi ucis-o pe Luiza

 

”Ea - Luiza- făcea autostopul, a luat-o, s-a dus cu ea către destinația ei, a oprit, apoi a plecat spre domiciliul lui. Conform declarației lui, el susține că ea ar fi fost de acord să-l însoțească. Așa susține el. Nu se cunoștea cu Luiza. Nici cu Alexandra. În final, a lovit-o cu pumnul sau cu palma pe Luiza, ea a căzut, s-a lovit și ar fi decedat.” a spus avocatul lui Gheorghe Dincă. 

Claudiu Lascoschi adaugă că el susține că ”a făcut doar două victime, așa susține el”. Totodată, se pare că Gheorghe Dincă susține că nu a violat-o și pe Luiza. 

Avocatul Claudiu Lascoschi a mai spus că nu este la locul investigației, nefiind avocat ales. 

În ceea ce o privește pe Alexandra, avocatul mai afirmă că ”nu s-a vorbit de tranșare”. 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27