Crime Caracal. Antena 3: Alexandra a vorbit de 5 ori la 112. STS-MAI, contradicție

Antena 3 transmite că Alexandra, adolescenta de 15 ani ucisă în Caracal, ar fi sunat de cinci ori la 112. 

Cătălina Porumbel, în emisiunea ”Ediție Specială” de la Antena 3, a citat din raportul MAI înaintat premierului Viorica Dăncilă, susținând că Alexandra a sunat de cinci ori la 112. 

STS a transmis, în comunicatul de presă, că Alexandra a vorbit de trei ori cu reprezentanții 112. 

Potrivit raportului MAI, au fost cinci convorbiri telefonice cu Alexandra. 

Primul apel a fost la 11:05. Alexandra Măceșanu a sunat la 112, sesizând că a fost răpită și violată. Când s-a încercat redirecționarea de la STS Olt la IPJ Olt, convorbirea s-a întrerupt. 

La 11:07, STS Olt a restabilit apelul, a fost apelat numărul de pe care a sunat Alexandra de către agent șef principal Florescu Vasilică Viorel. Convorbirea a fost preluată de către un dispecer de serviciu de la 112 din IPJ Olt. Polițistul a redirecționat apelul către dispecerul Poliției Municipiului Caracal, către un agent șef principal Tănase Lucica care a primit și datele de la operatorul STS. 

Alexandra a sunat iar la 112 la ora 11:12, spunând ceea ce a spus cu 7 minute în urmă, la primul apel. Apelul a ajuns iar la Poliția din Caracal, IPJ Olt cerând măsuri urgente. 

Patrula de ordine publică, formată din doi agenți, Neagoe Florentin și Mechenis Cătălin, care patrulau în zona care se regăsea pe cartea de vizită citită de Alexandra, au primit sesizarea, asta deși Alexandra a spus că nu știe dacă se află la adresa de pe cartea de vizită. 

Raportul MAI arată că agentul șef principal IPJ Olt, Vasilică Viorel Florescu, a avut o atitudine refractară față de Alexandra, neimplicându-se în obținerea de date care să conducă la identificarea locației sau să o consilieze, să-i ofere sfaturi cu privire la ce are de făcut până când ajunge echipajul de poliție. 

Agentul șef principal din din Caracal Neagoe Florentin a solicitat numărul Alexandrei, pe care a apelat-o la 11:13 și a purtat o discuție cu aceasta despre locul în care se află. Polițiștii au verificat adresa de pe cartea de vizită și era o neconcordanță între descriere și adresa respectivă, agenții au revenit la sediul Poliției și au raportat către Biroul de Investigații Criminale. 

La 11:29, se pare că Alexandra a fost sunată din nou de pe telefonul lui Neagoe Floreantin, pentru ca Pistol Constantin, comisar, să obțină mai multe informații despre locul în care se afla victima. Polițistul a încercat să o calmeze pe fată și să o întrebe ce vede în jur. Victima a spus că vede un brad, un nuc, o platformă cu fiare vechi, un autoturism gri, câini lupi. Alexandra a spus că agresorul s-a dus la farmacie să ia un medicament prin care să-i trateze rănile provocate la mâini. Totodată, i-a spus că telefonul de pe care sună nu are Internet. Alexandra i-a spus că nu poate ieși pentru că-i este frică de câini, dar și că a venit agresorul și că nu mai poate vorbi. Adolescenta a precizat că s-ar afla în cartierul Protoșeni și că a fost violată de bărbat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel