Crime Caracal. Dincă Gheorghe, detalii despre cum le-a ucis pe pe Alexandra și Luiza

Suspect crimă Caracal. Foto: Agerpres
Suspect crimă Caracal. Foto: Agerpres

Avocatul din oficiu al lui Dincă Gheorge a confirmat duminică faptul că ucigașul a indicat locul unde le-a ucis pe Alexandra și Luiza. Marți se va judeca recursul la măsura arestării preventive.

"Corect ar fi să se schimbe încadrarea juridică. Mă așteptam să se întâmple, să recunoască, pentru că erau câteva indicii, probe. Era de așteptat. Nu aș putea să vă spun ce l-a determinat să recunoască. Ce cred că l-a mustrat conștiința", a spus Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dincă, pentru Antena 3.

Întrebat dacă a indicat inclusiv locul unde le-a ucis pe fete, avocatul a spus: "Da, s-au dat detalii referitoare la modul în care s-a realizat fapta, dar nu pot să spun aceste detalii".Dincă Gheorghe este audiat duminică, după-amiaza, la sediul DIICOT Craiova, după ce a fost prezent și la perchezițiile din casa din Caracal.

Nu se știe însă dacă a dat detalii de locul în care se află cadavrele, deoarece, în casa sa, au fost găsite doar resturi umane și bijuterii. Magistrații vor judeca marți recursul lui Dincă Gheorghe la măsura arestării preventive.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel