Crimă şocantă în Braşov. Bătrână omorâtă cu zeci de lovituri de cuţit

Un bărbat din Brașov a fost arestat prezentiv pentru omor calificat și violare de domiciliu după ce a intrat în curtea unei femei, unde a distrus mai multe obiecte, apoi i-a aplicat acesteia zeci de lovituri de cuțit. 

Potrivit reprezentanților Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, procurorii au început urmărirea penală faţă de un bărbat acuzat de omor calificat și violare de domiciliu. Inculpatul a fost prezentat, cu propunere de arestare preventivă, judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Brașov, care a admis propunerea procurorilor, scrie Mediafax. 

Din referatul anchetatorilor a reieșit că sâmbătă, în jurul orelor 14.00, inculpatul, un bărbat în vârstă de 62 de ani, a pătruns fără drept, sărind peste poartă, în curtea unui imobil din Brașov, „unde a distrus mai multe obiecte, acțiuni care probabil au alertat-o pe victimă, o femeie de 87 de ani, care a ieșit în ușa casei sale".

„În acest context, inculpatul a lovit victima cu un obiect contondent după care i-a aplicat câteva zeci de lovituri de cuțit victimei căzute, ceea ce i-a cauzat moartea", arată Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel