EXCLUSIV  Crimă prezidențiale 2009. Cine este omul despre care vorbea Maria Vasii

Maria Vasii a făcut o serie de precizări despre omul care, potrivit spuselor sale, a fost ucis, după 2009, pentru a nu se afla adevărul despre alegerile prezidențiale din acel an. 

Ea a afirmat, la România TV, că este vorba despre un bărbat care știa amănunte despre fraudarea alegerilor. Maria Vasii a spus că familia acestuia l-a dus la Viena și acolo i s-a zis că nu putea să aibă două tipuri de cancer în același timp, lucru care i-a făcut să creadă că a fost iradiat pentru că știa prea multe detalii despre fraudarea alegerilor prezidențiale din 2009. Avocata a zis practic că mecanismul de eliminare a fost iradierea. Omul a făcut cancer galopant și a murit rapid.

Pe de altă parte, trebuie precizat că există posibilitatea ca o persoană să aibă două tipuri de cancer, dovadă Regele Mihai. Iradierea este o metodă riscantă de a provoca un tip de cancer pentru că un om care știe secrete, atunci când nu mai are mult de trăit, spune tot pentru că nu îi mai este frică de nimic. În plus, oricât ar fi de galopant, cancerul nu ucide imediat, durează măcar câteva luni până se ajunge la deces. Dacă cineva vrea să scape de un martor incomod, sunt alte metode mult mai rapide în acest sens.

[citeste si]

Potrivit unor surse DC News, bărbatul despre care vorbește Maria Vasii ar putea fi un judecător de la Înalta Curte de Casație și Justiție care ar fi murit în acea perioadă numit 'Jude', un prieten de-al avocatei. Încă de atunci se zvonea că a fost o moarte suspectă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel