Crimă Onești. De unde a pornit totul. Cei doi muncitori erau angajații firmei care l-au executat silit

Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

Bărbatul din Onești care i-a ucis pe cei doi muncitori care renovau apartamentul din care fusese evacuat promite de mai mult timp ca se va răzbuna cu arma.  De la ce a pornit totul.

Nemulţumirile lui Gheorghe Moroşan erau provocate de faptul că soţia sa fusese găsită vinovată de un furt uriaş de la Combinatul Chimcomplex Borzești, iar asta a dus la pierderea apartamentului al acestui cuplu, potrivit Antena 3.

Soţia criminalului, găsită vinovată pentru delapidare

Bărbatul a trecut prin situaţii dramatice pe care le-a anunţat, de-a lungul timpului, autorităţilor locale - poliţie, executori judecătoreşti, oameni de care el s-a plâns mai tot timpul pe reţelele de socializare şi în spaţiul public, spunând că a fost scos în mod abuziv din casa în care a locuit atâţia ani, care îi aparţinea.

Însă, atunci când soţia sa a fost găsită vinovată pentru delapidare - ar fi fost acuzată că a furat 8 tone de titan din societatea comercială în care lucra, un prejudiciu de 8,3 miliarde de lei vechi la acea vreme - a fost pus sub sechestru apartamentul care valora la acea dată şi a şi fost evaluat la 250 de milioane de lei vechi.

Bărbatul, executat silit cu doi muncitori

Bărbatul a povestit cum a fost scos din casă. Într-o postare din 2016, spune că ar fi fost evacuat cu un executor judecătoresc, cu reprezentanţii firmei care l-au executat şi cu doi muncitori ai firmei. Cei doi muncitori pe care i-a ucis nu erau aceeaşi din 2013, când a avut loc evacuare, însă erau tot doi angajaţi ai acelei firme care a făcut această executare silită, în urma procesului de delapidare pe care soţia lui Gheorghe Moroşan l-a pierdut.

Acesta a mai povestit că s-a şi făcut un partaj judiciar în instanţă şi s-a trecut apartamentul pe numele soţiei sale în aşa fel încât să poată fi executat în integralitate. Într-o postare din 2016, spunea că nu are ce să facă şi că îşi va face dreptate singur şi să nu fie acuzat de act terorist.


 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel