Crimă Onești. Adjunctul IPJ Bacău a ajuns după ce s-a terminat totul. Cristian Gheorghe: Dă explicații chiar acum

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com

Cristian Gheorghe, adjunctul Direcției de Investigații Criminale a explicat de ce adjunctul IPJ Bacău a ajuns la locul intervenției din Onești după ce toată acțiunea se terminase. 

Adjunctul IPJ Bacău a ajuns la Onești, la locul tragediei, după ce toată acțiunea s-a terminat, a precizat realizatorul TV Cătălina Porumbel în direct la Antana 3. Mai mult, pe parcursul operațiunii, adjunctul IPJ Bacău a ținut legătura cu șeful Poliției Onești pe telefon. 

Vă confirm faptul că inspectorul șef adjunct, care se afla la comanda Inspectoratului, la momentul respectiv, a ajuns la locul faptei după ce se terminase operațiunile”, a declarat Cristian Gheorghe, adjunctul Direcției de Investigații Criminale.

Întrebat dacă i se pare normal ca cel care comandă o operațiune să ajungă după ce ea s-a terminat și dacă a dat vreo explicație, Cristian Gheorghe a răspuns: 

”Da... ăăă... înțeleg ceea ce îmi spuneți... asta facem acum și promit că vin în fața dvs... mă țin de cuvânt... în momentul de față dă explicații despre tot ceea ce s-a întâmplat”, a completat adjunctul Direcției de Investigații Criminale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel