Crima Mioveni, femeie ucisă pe stradă. Călăul femeii a plănuit atacul

Ieri o crimă oribilă a avut loc în Mioveni. Un bărbat cu probleme psihice a ucis o femeie chiar în centrul orașului, sub privirile neputincioase ale trecătorilor.

Nu este prima abatare a criminalului. În urmă cu 2 ani a atacat o tânără, care din fericire a scăpat cu viață, acesta suferind doar câteva răni pe brațe.

Indiviul, fost profesor de istorie, era cunoscut ca având probleme psihice, acesta fiind internat de-a lungul timpului de mai multe ori, însă de fiecare dată externat la scurt timp. 

Ultima dată, Alin Minciunescu a ieșit din spitalul Vedea pe data de 12 august. Medicul său a considerat că starea acestuia s-a ameliorat și că se poate întoarce acasă. 

Aflat în grija mamei sale, ucigașul a profitat că a rămas singur acasă și a ieșit să își caute victima perfectă.

Astăzi, în momentul în care criminalul de la Mioveni a fost scos din secția de poliție, oamenii prezenți i-au adresat înjurături și întrebări dureroase. ”De ce ai ucis-o?” a fost una dintre ele.

În timpul audierilor, criminalul a declarat că a premeditat atacul, victima fiind aleasă la pură întâmplare. Fiind mic de înălțime, acesta a ales o persoană scundă. Ascuns într-o scară de bloc, bărbatul a sărit și a atacat-o pe femeie din spate.

Victima, o femeie de 59 de ani, nu a avut nicio șansă. Aceasta a decedat la scurt timp după atac.

Alin Minciunescu le-a explicat polițiștilor că a cumpărat cu o săptămâna în urma cuțitul crimei, pe motiv că nu mai avea în casă altul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel