Crimă metrou Dristor. Jurnalistul care a făcut celebrul interviu: Cretinilor!

Pe Facebook a circulat o știre falsă conform căreia în celebrul filmuleț în care o persoană cu tulburări psihice  vorbește despre posibilitatea de a ține post este chiar Magdalena Șerban, femeia care a ucis-o pe Alina Ciucu.

Jurnalistul care a realizat interviul a transmis un mesaj pentru a elimina orice dubiu în acest sens.

"Băi cretinilor (n.r. - aici enumera mai multe publicații). Criminala de la metrou NU ESTE tipa căreia i-am luat eu interviu acu 5 ani la Patriarhie! Sunteți niște călcători pe cadavre, bolnavi după mia de click-uri!", a fost mesajul lui Adi Munteanu.

"Tata, s-a simțit cum a trecut trenul peste ea. S-a zguduit tot vagonul. A fost înfiorător!"

"Am mai scris de persoane periculoase, cu mari probleme psihice, care ar trebui instituționalizate, nu lăsate libere pe stradă. Acestei tipe i-am luat interviu acum 5 ani. Evident, ca toată lumea, am râs atunci de răspunsul ei la o banală întrebare. Ulterior am revăzut-o de câteva ori în ipostaze mai puțin pioase, în care nu mai vorbea de Jean Calvin sau continențe parasinusoidale, ci înjura de mama focului și era gata-gata să lovească și să scuipe pe oricine ar fi contrazis-o.

Un om periculos, care n-ar avea ce căuta liber pe străzi. Marți seară, la metrou, o altă individă cu probleme psihice a împins o femeie sub roțile metroului. Întâmplător, fiu-miu era chiar în primul vagon al trenului care a trecut peste fata aceea și mi-a zis "Tata, s-a simțit cum a trecut trenul peste ea. S-a zguduit tot vagonul. A fost înfiorător!".

Deci revin. Avem un sistem medical jalnic și lăsăm pe străzi mulți oameni care ar trebui instituționalizați. Tipa asta din interviu pare haioasă la prima vedere, dar nu este de râs. Este periculoasă și ca ea sunt mulți care circulă pe străzi.

[citeste si]

Dementa de marți seară merita să circule liberă pe străzi?", mai scrisese jurnalistul pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel