CRIMĂ METROU DRISTOR. Cea mai mare TEAMĂ: Detaliu de pe Facebook-ul ucigașei

Magdalena Șerban este femeia care a împins o tânără de doar 25 de ani în fața metroului, la stația Dristor 1. Când a încercat să urce tânăra pe peron, agresoarea a lovit-o cu piciorul în față și a împiedicat-o să-și salveze viața. 

Magdalena Șerban publica, pe Facebook, mesaje halucinante, din care reiese că a fost agresată sexual și că urăște femeile. 

Mii de comentarii au strâns postările femeii. De ură, revoltă, durere. 

Iată doar câteva comentarii ale internauților, după crima odioasă de la metrou: 

- E bolnava mintal. Va fi retinuta intr-un spital apoi i se va da medicatie acasa. Va lua medicamentele o vreme apoi nu le va mai lua. Cunosc problema, am vazut-o de atatea ori. Judecatorii nu pot face nimic. Nici noi. Asa e societatea: cu curu in sus. Doar daca iti faci singur dreptate, dinte pentru dinte, adica omorata de cineva inainte sa mai omoare vreo fiica de-a noastra.

- Ce repede scapa idioata asta ca vezi doamne, e bolnava psihic. Dar ar merita sa moara la fel, sa simta pe pielea ei cum e cand nu are nici o scapare.

- In cativa ani va fi din nou libera, va pica alt suflet prada nebuniei

- Sa plateasca si ma-ta si frati-tu Lucian pt ca stiau cat de dezaxata esti si te-au lasat in libertate, alaturi de prostii care filmau la metrou. 

- Să le fie rușine celor care erau la ora aia la dristor.in loc să vă uitați .mai bine ajutați..nu aveți pic de respect pentru femeile de pe strada.sunteti bărbați doar in CI. si doar in saloane.

[citeste si]

- mă uit şi eu la Acces direct acum dar nu mai putea să o salveze nimeni pur şi simplu a împinso şi biata fată nu a mai avut nici o şansă ,păcat de ea , sînt un om care nu am putut stăpîni lacrimele pentru decedată, la imagini se vedea criminala cum a împinso şi ea săraca nu a mai avut nici o scăpare ,d-zeu să o ierte , avea tot viitorul în față.

- Cata cruzime .....O bestie cu chip de om ...Nu se poate sa iesi pe strada sa fii ucis într-un mod atat de barbar ..Criminala nenorocita sa putrezesti in iad ...

- Pana acum nu a vazut cineva postarile astea care sunt evident ale unei nebune? Cei care sunt in lista ei de prieteni ,de ce nu au sesizat pana acum politia,spitalele de nebuni? Trebuia sa se ajunga la crima ...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel