CRIMĂ METROU. Alin Dincă: Ce faceți cu filmarea aia? E mișto?

Alin Dincă, liderul formaţiei rock Trooper, a scris un mesaj dureros după moartea tinerei de la metrou. 

”O femeie a fost impinsa in fata metroului. S-a intamplat la Dristor. A fost impinsa. Ea nu s-a sinucis asa cum au fost primele zvonuri. Ea voia sa traiasca. Avea o casa, o familie, niste prieteni, niste oameni care o iubeau. Mergea, zambea, asculta muzica, gatea... traia! Acum nu mai este. De ce? Pentru ca o psihopata i-a dat branci in fata metroului. Dementa psihopata a mai incercat sa impinga o alta fata la Costin Georgian. Insa fata asta a fost ceva mai puternica si s-a luptat cu agresoarea! S-a luptat pentru viata ei si a reusit sa fuga.

”Așa pun problema jegurile astea”

Tineti minte ca in urma cu ceva luni un dement a ucis pe strada o femeie cu mai multe lovituri de cutit? Nu o cunostea pe victima. Nu o vazuse niciodata. Femeia venea de la cimitir si mergea spre casa. Nu a mai ajuns niciodata acolo. De ce? Pentru ca un psihopat, asa cum a declarat politiei, simtea nevoia permanenta sa omoare pe cineva. El mai incercase cu ceva ani in urma, insa nu reusise decat sa raneasca. A fost arestat, internat si, ce sa vedeti... eliberat pe semnatura mamei!!!! Desi omul era periculos, a fost eliberat. Pe semnatura. Mama dementului nu a platit pentru crima asta. Totul a fost musamalizat. Pai nu? Doar a fost ucisa o femeie de 60 de ani, o femeie simpla... Mai avem cateva milioane! Nu? Asa pun problema jegurile astea.

”Oare scuza asta are puterea de a ridica mortii din morminte?”

Vreau sa realizam ca este nevoie mare de tot de o lege care sa ii tina in centre speciale (sau chiar in puscarii) pe dementii astia. Stiu! Or sa vina unii sa-mi spuna ca nu este vina lor. Ca ei nu stiu ce fac. Ca sunt bolnavi. Ei bine, nici eu nu sunt vinovat. Nici oamenii care mor din cauza lor nu sunt vinovati. Am obosit sa gasim scuze pentru orice. Daca ai avut marele ghinion sa ai probleme de genul asta si sa auzi voci care-ti cer sa ucizi... nu ai ce sa cauti intr-o societate normala. Adica trebuie sa ajung sa-mi feresc spatele pe oriunde merg? Pe strada, la metrou, in sala de cinema, in holul blocului, pe holul spitalelor... asta este lumea minunata care accepta totul de dragul acestui "politically correct"? Daca cea impinsa in fata metroului era fata ta? Sau mama? Sau iubita? Sau bunica? Sau amanta? Sau sora? Oare mai exista scuza cu "nu stie ce face"? Oare scuza asta are puterea de a ridica mortii din morminte? 

”Este jenant pentru o tara in 2017 sa ridice din umeri la asa ceva”

Dar dupa cum spunea Bruce Dickinson (Iron Maiden), "niciun conducator din lumea asta nu este sanatos la cap." Asa ca este greu sa dea niste legi care sa ii puna in dificultate chiar pe ei. Trecand peste asta. Care este solutia ca noi sa putem merge pe strada fara sa ne temem ca o sa ne trezim cu un cutit in spate? Cum facem ca persoanele care sunt recunoscute ca avand probleme psihice sa nu mai paraseasca institutiile dedicate lor? Nici macar pe semnatura lui tata lu' mama! Si sa nu ridicam iar din umeri. Este jenant pentru o tara in 2017 sa ridice din umeri la asa ceva. Deci cand ii responsabilizam pe cei care semneaza? Ceva idei?

”Ce faceti cu filmarea aia? E misto?”

P.S. pentru posesorii de telefoane mobile si grabnic cameramani de serviciu: cand vedeti ca un om are probleme, ajutati! Lasati dracului telefonul! Va bateati cu pumnii in piept ca urati Otv-ul. Iar acum voi toti sunteti Otv. Cum sa filmezi un om aflat sub metrou? Un om care se zbate cu disperare sa nu moara!!! Ce faceti cu filmarea aia? E misto? O aratati prietenilor? Jenant!”. 

*intertitlurile aparțin redacției

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel