CRIMĂ LUPENI. Mama și-a înjunghiat fiul și l-a lăsat să sufere până a murit

Crimă Lupeni
Crimă Lupeni

CRIMĂ LUPENI. O infirmieră de la Spitalul Municipal Lupeni și-a ucis fiul în vârstă de 36 de ani, pentru că i-a cerut bani, el neavând loc de muncă. 

CRIMĂ LUPENI. Femeia, infirmieră la Secţia Pediatrie a Spitalului Municipal Lupeni, s-a autodenunțat după 12 ore, când a sunat la 112. Ea are 58 de ani. Ea a fost reținută în noaptea de miercuri spre joi, urmând să fie propusă pentru arestare preventivă. 

Potrivit anchetatorilor, infirmiera și-a ucis fiul care i-a cerut bani miercuri dimineață, înainte să plece la muncă. El ar fi avut un gest de agresiune asupra sa, iar mama lui a scos un cuțit de bucătărie și l-a înjunghiat de două ori. O lovitură i-a intrat prin plămân, iar cealaltă prin plămân și ficat. Apoi a plecat la muncă împreună cu soțul său, care n-ar fi auzit nimic. Seara, i-a mărturisit soțului ce a făcut și a sunat la 112. 

”Nu a murit pe loc”

”Moartea violentă care s-a datorat hemoragiei interne prin plăgi penetrante toraco-abdominale cu lezare pulmonară și hepatică. Are două plăgi. Una i-a intrat prin plămân și alta prin plămân și prin ficat. Nu a murit chiar pe loc, pentru că până s-a exsanguinat, până a făcut hemoragia internă... Nu e chiar pe loc. Hemoragie internă prin plăgi înțepate penetrante”, a declarat medicul Dan Mărculescu, șeful Serviciului de Medicină Legală Deva, conform replicahd.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel