Crimă îngrozitoare într-o benzinărie din Capitală

Un tânăr de 27 de ani a fost ucis, marți noaptea, într-o benzinărie din Capitală, de un bărbat în stare de ebrietate. 

Acesta i-a înfipt un cuţit în inimă tânărului, pentru că a încercat să-şi apere soţia care lucra în acea staţie peco, în tura de noapte.

Totul s-a întâmplat puţin după miezul nopţii când se făcea schimbul de tură. Bărbatul aflat în stare de ebrietate a fost nemulțumit că i s-a servit o cafea cu zaharină, nu cu zahăr. 

Potrivit România TV, bărbatul ar fi aruncat cafeaua pe jos, moment în care a intervenit soțul casieriței și l-a dat afară pe agresor. Acesta s-a adus la mașină și s-a întors cu un cuțit pe care l-a înfipt în pieptul tânărului.

Soţia a sunat disperată la 112 pentru a cere ajutor, însă medicii chemaţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru tânăr.

După câteva ore, bărbatul beat a fost găsit de polițiști în incinta unei alte benzinării din jurul cartierului.

Agresorul a fost reținut şi pe numele lui s-a emis mandat de reținere.

Într-o intervenție telefonică la România TV, Dan Antonescu, criminolog, a comentat: "Cazul este un exemplu tipic de faptă comisă prostește. Omul acela era într-o depresie alimentată și de niște alcool și căuta scandal. Omul acela era pornit pe rău. Victima a fost aleasă la întâmplare", a spus Dan Antonescu care a ținut să semnaleze că cel mai simplu mod pentru a descuraja astfel de fapte reprobabile este "o poziție a instanțelor foarte drastică, pentru că deja oamenii nu se mai gândesc ce pedeapsă vor primi, ci că ea va fi înjumătățită, pentru că legislația este permisivă. Ea a fost modificată în favoarea infractorului", a afirmat criminologul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel