Crimă îngrozitoare. Și-a ucis soacra și i-a decapitat câinele

Se plimba dezorientată prin curte cu mâinile pline de sânge. Era femeia de 60 de ani care ar fi trebuit, doar în această săptămână, să aibă grijă de soacra ei, atât timp cât nepoții îi erau plecați. 

Ce s-a întâmplat în acea curte în noaptea de marți spre miercuri întrece orice imaginație, oricât ar fi de bolnavă. Procurorul criminalist a fost șocat. 

O bătrână de 80 de ani a fost lăsată de nepoți în grija nurorii ei pentru o săptămână. Dimineață, vecinii bătrânei au alertat autoritățile. Nora femeii se plimba dezorientată cu mâinile pătate de sânge. 

Ce au găsit procurorii este șocant. Femeia de 60 de ani a ucis un miel, animal de companie al victimei, apoi a ucis-o pe bătrâna de 80 de ani căreia i-a tăiat și două degete de la o mână, apoi a ieșit din casă și a decapitat câinele care a mușcat-o, agitat fiind de faptele femeii de 60 de ani. Câinele a mușcat-o, l-a luat, l-a pus pe un butuc și l-a decapitat. 

Femeia de 60 de ani a fost reținută și dusă la spitalul de psihiatrie din Arad. Le-a spus autoritățile că s-a certat și s-a bătut cu femeia de 80 de ani pe care o avea în grijă doar pentru o săptămână. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel