Gest EXTREM. O femeie și-a ucis soțul

O femeie și-a omorât soțul. Motivul pentru care a făcut acest gest este incredibil.

O femeie din India a făcut itot ce este posibil ca să fie împreună cu amantul său, ajungând să îşi ucidă soţul şi să îşi mutileze amantul, stropindu-l cu acid, doar pentru ca acesta din urmă să poată lua identitatea soţului ucis. 

Potrivit Gulf News, o femeie în vârstă de 28 de ani din India, a pus la cale un plan diabolic pentru a fi cu amantul său. Soțul tinerei a aflat că aceasta are un amant și, în confruntarea care a rumat, a fost lovit inițial de soție, cu un corp contondent, și apoi ucis de amantul femeii, care a fost chemat în ajutor. Ulterior, au dus cadavrul într-o pădure și apoi i-au dat foc.

După câteva zile, femeia i-a distrus fața amantului său cu acid, pentru ca acesta să îi poată lua locul soțului mort. Planul ar fi putut fi unul reușit pentru cei doi criminali, dacă amantul nu s-ar fi dat de gol. 

 Astfel, când familia soţului s-a dus la spital la el, după ce aflaseră că a fost atacat cu acid de către "necunoscuţi", ducându-i supă de oaie, amantul le-a spus că a devenit vegetarian. Poliţia i-a luat amprentele şi a descoperit furtul de identitate şi, apoi, cei doi criminali au mărturisit crima.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel