Gest EXTREM. O femeie și-a ucis soțul

O femeie și-a omorât soțul. Motivul pentru care a făcut acest gest este incredibil.

O femeie din India a făcut itot ce este posibil ca să fie împreună cu amantul său, ajungând să îşi ucidă soţul şi să îşi mutileze amantul, stropindu-l cu acid, doar pentru ca acesta din urmă să poată lua identitatea soţului ucis. 

Potrivit Gulf News, o femeie în vârstă de 28 de ani din India, a pus la cale un plan diabolic pentru a fi cu amantul său. Soțul tinerei a aflat că aceasta are un amant și, în confruntarea care a rumat, a fost lovit inițial de soție, cu un corp contondent, și apoi ucis de amantul femeii, care a fost chemat în ajutor. Ulterior, au dus cadavrul într-o pădure și apoi i-au dat foc.

După câteva zile, femeia i-a distrus fața amantului său cu acid, pentru ca acesta să îi poată lua locul soțului mort. Planul ar fi putut fi unul reușit pentru cei doi criminali, dacă amantul nu s-ar fi dat de gol. 

 Astfel, când familia soţului s-a dus la spital la el, după ce aflaseră că a fost atacat cu acid de către "necunoscuţi", ducându-i supă de oaie, amantul le-a spus că a devenit vegetarian. Poliţia i-a luat amprentele şi a descoperit furtul de identitate şi, apoi, cei doi criminali au mărturisit crima.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel