Crimă în Vaslui. O tânără de 21 de ani și-a înjunghiat soțul, după ce bărbatul i-a reproșat că nu a avut grijă de copilul cel mic

Crimă în Vaslui. O femeie și-a înjunghiat soțul, după ce bărbatul i-a reproșat că nu a avut grijă de copilul cel mic / Foto: Pixabay
Crimă în Vaslui. O femeie și-a înjunghiat soțul, după ce bărbatul i-a reproșat că nu a avut grijă de copilul cel mic / Foto: Pixabay

O femeie din Vaslui și-a ucis soțul cu un cuțit după ce bărbatul i-a reproșat că nu a avut grijă de copilul cel mic.

Crimă șocantă în Vaslui. O tânără de 21 de ani, mamă a doi copii, este cercetată de polițiști, după ce și-ar fi ucis soțul cu un cuțit, transmite Pro Tv. Chiar ea ar fi fost cea care a sunat la 112, dar a anunțat că bărbatul s-a rănit singur. La audieri însă, aceasta ar fi recunoscut că ea este cea care l-a înjunghiat pe bărbat.

De la ce a pornit conflictul dintre cei doi soți

Conflictul dintre cei doi ar fi pornit după ce bărbatul de 28 de ani a ajuns seara acasă și i-a reproșat soției sale că nu a avut grijă de copilul cel mic, cât timp el a fost plecat. Cearta a degenerat, iar bărbatul a sfârșit înjunghiat cu un cuțit.

“Ea, după ce l-a înjunghiat, s-a spălat pe mâini de sânge, a spălat cuţitul cu gândul să nu se afle. După care a sunat la 112 şi a anunţat că soţul ei şi-a provocat singur rănile”, a declarat Alice Ruja, procuror.

La fața locului a ajuns imediat un echipaj SMURD, dar din păcate medicii nu l-au mai putut salva pe bărbat.

”A fost găsită o victimă în stare de inconștiență, cu o plagă la nivelul abdomenului. Echipajul SMURD a început manevrele de resuscitare, dar după o oră și jumătate, medicul a fost nevoit să declare decesul”, a declarat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Ce spun vecinii

Vecinii susțin că cei doi se certau foarte des, din diverse motive. Tânăra de 21 de ani ar fi obișnuit să consume băuturi alcoolice, iar bărbatul i-ar fi reproșat acest lucru atunci când se întorcea de la muncă și o găsea în stare de ebrietate.

“O găsea băută. Nu s-a mai întâmplat cu cuțitul, dar îi dădea cu tigăile în cap. Ne pare rău, a fost un băiat tare bun, era muncitor”, a spus o prietenă de familie.

“Cine știe ce a fost între ei, cine știe ce a fost în casa lor. Nu s-au înțeles. Poate și el are o parte din vină, poate și ea la fel”, a declarat un vecin.

Tânăra și-a recunoscut fapta în fața procurorilor și a fost reținută pentru 24 de ore. Oamenii legii continuă ancheta în acest caz, iar femeia va fi prezentată în fața instanței cu propunere de arestare preventivă pentru omor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel