Crimă în stil mafiot, detalii BOMBĂ spuse de Dan Antonescu. Violeta Romanescu a reacționat în direct

Femeia care a plătit doi bărbaţi pentru a-i ucide soţul nu şi-a negat fapta şi le-a spus anchetatorilor ce plănuise.

Femeia le-a povestit anchetatorilor că a vrut să-i dea o lecție soțului italian, în vârstă de 64 de ani, care devenea agresiv în momentele în care consuma alcool. Ea i-a chemat acasă pe cei doi tineri, amantul său, un tânăr de 21 de ani, și prietenul acestuia, de aceeași vârstă, și i-a plătit pentru a-l bate pe italian. Ucigașii au folosit o ganteră.

Cazul a fost discutat și de criminologul Dan Antonescu, la România TV.

"Nu știu de ce vă miră. Am mai avut cazuri de acest gen. Un avocat a plătit pe cineva să-i omoare soția. Ce este șocant aici, din punctul meu de vedere, este faptul că trei tineri și-au distrus libertatea, viitorul pentru ce? Pentru o prostie. Sunt convins că nu a avut valoare materială, ci poate una sentimentală. Din ce am aflat și eu, unul dintre ei era amantul femeii respective. Putea să scape de italian în orice alt mod, puteau să se despartă pur și simplu, în niciun caz nu iei viața unui om,.

Să știți că, în Codul Penal, pedeapsa pentru instigator, adică femeia, este aceeași cu cea pe care o vor primi cei care au comis fapta.", a spus Dan Antonescu. 

La auzirea acestei informații, prezentatoarea Violeta Romanescu a declarat: "Foarte important că ne-ați precizat. Vă mulțumesc!". 

 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23