Urmărește emisiunea live


Crimă în Piața Constituției. Audieri, după perchezițiile de amploare. Mai multe persoane, aduse la sediul Poliției Capitalei

Foto  Facebook Cristian Mateescu
Foto Facebook Cristian Mateescu

Mai multe persoane au fost aduse la sediul Poliției Capitalei, pentru audieri cu privire la evenimentele care s-au produs în Piața Constituției. 

Audierile vin după ce polițiștii au efectuat 21 de percheziţii domiciliare în București în dosarul crimei din Piața Constituției, potrivit unui anunț al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, verificările venind la aproape o săptămână de la bătaia din centrul Capitalei, potrivit Mediafax. 

Se pare că poliția caută bărbatul suspectat de uciderea unui tânăr de 30 de ani, în bătaia care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute în Piața Constituției. 

Piața Constituției este supravegheată de echipe mixte formate din polițiști de siguranță publică, jandarmi, polițiști rutieri și agenți de la Serviciul Operațiuni Speciale, în anumite intervale orare.

Măsurile vin în urma unei încăierari de duminică noaptea, din Piața Constituției, când mai multe persoane s-au bătut cu bâte și săbii.

Un bărbat a murit şi un altul a fost rănit în urma conflictului, cazul fiind investigat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi de Serviciul Omoruri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel