Crimă în Ilfov. Un fost polițist și-a înjunghiat mortal soacra. Fosta soție a scăpat cu viață

Crimă în Ilfov. Un fost polițist și-a înjunghiat mortal soacra / Foto: Pixabay
Crimă în Ilfov. Un fost polițist și-a înjunghiat mortal soacra / Foto: Pixabay

Un fost polițist din județul Ilfov și-a înjunghiat mortal soacra, și-a rănit soția iar apoi s-a sinucis.

Un bărbat de 56 de ani, din comuna Grădiștea, Ilfov, fost polițist, și-a înjunghiat fosta soție și fosta soacră, apoi s-a sinucis, transmite Realitatea Plus. Bătrâna nu a supraviețuit, iar fiica ei a fost transportată la spital cu un elicopter SMURD.

Crima a fost descoperită după ce mai multe echipaje de intervenție au ajuns duminică după-amiază în localitatea Grădiștea, Ilfov, în urma unui apel la 112, efectuat la ora 17.23. O femeie a sunat și a spus că în locuință a venit fostul soț, care le-a înjunghiat pe fosta soție și pe mama acesteia. În locuință au fost găsite cele 2 victime, dintre care fosta soție, în viață, dar prezentând semne de agresiune fizică, precum și mama acesteia, însă decedată. Într-una din camerele locuinței, a fost găsit bărbatul, bănuit de comiterea faptei, acesta fiind decedat. Din primele date s-a stabilit că pe numele bărbatului nu era emis ordin de protecție. 

VEZI ȘI: Un bărbat din Cluj, fără ambele picioare, și-ar fi omorât mama după o criză de schizofrenie

Cei doi se aflau în proces de divorț

Se pare că fostul polițist era în proces de divorţ, după ce soţia lui a decis să-l părăsească pentru că acesta i-a lovit mama. Femeia îl dăduse afară din casă în urmă cu trei zile. În tot acest timp, bărbatul a dormit în mașina parcată în fața casei. A încercat să se împace cu fosta soție, dar femeia nu a fost de acord. Vecinii spun că cei doi s-au tot certat în ultima vreme.

„A fost aici la poartă şi m-a întrebat dacă eu cred că îl iartă. I-am zis că nu, să mai aştepte o săptămână. După aceea a spus că merge să se odihnească și la două minute am auzit strigând "ajutor", iar mai apoi s-a făcut liniște totală.", a povestit o vecină, transmite PRO TV.

"Era contabilă şi el fost poliţist în rezervă. Erau oameni de treabă, veniţi de la Bucureşti.”, a mărturisit un vecin.

„Poliţiştii au stabilit identitatea celor 3 persoane. Se efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt şi luarea măsurilor ce se impun”, a precizat Anne Marie Ciolca, purtător de cuvânt IPJ Ilfov.

VEZI ȘI: Dublă crimă în Satu Mare: Soț și soție, uciși. Un bărbat a fost reținut

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel