Crimă în Ilfov. Un fost polițist și-a înjunghiat mortal soacra. Fosta soție a scăpat cu viață

Crimă în Ilfov. Un fost polițist și-a înjunghiat mortal soacra / Foto: Pixabay
Crimă în Ilfov. Un fost polițist și-a înjunghiat mortal soacra / Foto: Pixabay

Un fost polițist din județul Ilfov și-a înjunghiat mortal soacra, și-a rănit soția iar apoi s-a sinucis.

Un bărbat de 56 de ani, din comuna Grădiștea, Ilfov, fost polițist, și-a înjunghiat fosta soție și fosta soacră, apoi s-a sinucis, transmite Realitatea Plus. Bătrâna nu a supraviețuit, iar fiica ei a fost transportată la spital cu un elicopter SMURD.

Crima a fost descoperită după ce mai multe echipaje de intervenție au ajuns duminică după-amiază în localitatea Grădiștea, Ilfov, în urma unui apel la 112, efectuat la ora 17.23. O femeie a sunat și a spus că în locuință a venit fostul soț, care le-a înjunghiat pe fosta soție și pe mama acesteia. În locuință au fost găsite cele 2 victime, dintre care fosta soție, în viață, dar prezentând semne de agresiune fizică, precum și mama acesteia, însă decedată. Într-una din camerele locuinței, a fost găsit bărbatul, bănuit de comiterea faptei, acesta fiind decedat. Din primele date s-a stabilit că pe numele bărbatului nu era emis ordin de protecție. 

VEZI ȘI: Un bărbat din Cluj, fără ambele picioare, și-ar fi omorât mama după o criză de schizofrenie

Cei doi se aflau în proces de divorț

Se pare că fostul polițist era în proces de divorţ, după ce soţia lui a decis să-l părăsească pentru că acesta i-a lovit mama. Femeia îl dăduse afară din casă în urmă cu trei zile. În tot acest timp, bărbatul a dormit în mașina parcată în fața casei. A încercat să se împace cu fosta soție, dar femeia nu a fost de acord. Vecinii spun că cei doi s-au tot certat în ultima vreme.

„A fost aici la poartă şi m-a întrebat dacă eu cred că îl iartă. I-am zis că nu, să mai aştepte o săptămână. După aceea a spus că merge să se odihnească și la două minute am auzit strigând "ajutor", iar mai apoi s-a făcut liniște totală.", a povestit o vecină, transmite PRO TV.

"Era contabilă şi el fost poliţist în rezervă. Erau oameni de treabă, veniţi de la Bucureşti.”, a mărturisit un vecin.

„Poliţiştii au stabilit identitatea celor 3 persoane. Se efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt şi luarea măsurilor ce se impun”, a precizat Anne Marie Ciolca, purtător de cuvânt IPJ Ilfov.

VEZI ȘI: Dublă crimă în Satu Mare: Soț și soție, uciși. Un bărbat a fost reținut

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel