Crimă în Dorohoi. O femeie și-a ucis în bătaie soacra

Crimă în Dorohoi. O femeie și-a ucis în bătaie soacra / Foto: Pixabay
Crimă în Dorohoi. O femeie și-a ucis în bătaie soacra / Foto: Pixabay

Crimă șocantă în Dorohoi. O femeie și-a ucis în bătaie soacra.

O femeie de 51 de ani, din Dorohoi, a fost arestată preventiv după ce și-a ucis în bătaie soacra. Totul s-ar fi întâmplat după ce între cele două a izbucnit un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool.

Crima a fost descoperită chiar de soțul femeii. Bărbatul a ajuns acasă și și-a găsit mama prăbușită pe podea, fără suflare, iar pe soția sa, plină de sânge. Când a văzut ce s-a întâmplat acesta a sunat omediat la 112. 

"A fost constituită o echipă operativă, iar în urma cercetărilor s-a stabilit că agresiunea a avut loc pe fondul unui conflict spontan, femeia lovind-o pe mama soacră de mai multe ori, cu o bucată de lemn, unele lovituri fiind aplicate la nivelul capului", a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani potrivit Realitatea.net.

Fapta, comisă cu discernământ

Acuzată de violență în familie sub forma omorului calificat, femeia a fost prezentată în fața magistraților pentru drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Botoșani, care au dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

"Concluziile provizorii medico-legale au arătat că decesul victimei a survenit din cauza leziunilor suferite, iar expertiza efectuată în cauză a stabilit că suspecta a comis fapta cu discernământ.", a declarat Valeriu Chihaia, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani.

Crimă în Ilfov. Un fost polițist și-a înjunghiat mortal soacra

Un bărbat de 56 de ani, din comuna Grădiștea, Ilfov, fost polițist, și-a înjunghiat fosta soție și fosta soacră, apoi s-a sinucis, potrivit Realitatea Plus. Bătrâna nu a supraviețuit, iar fiica ei a fost transportată la spital cu un elicopter SMURD.

Crima a fost descoperită după ce mai multe echipaje de intervenție au ajuns în localitatea Grădiștea, Ilfov, în urma unui apel la 112. Totul s-a întâmplat în luna iunie a acestui an. O femeie a sunat și a spus că în locuință a venit fostul soț, care le-a înjunghiat pe fosta soție și pe mama acesteia. În locuință au fost găsite cele 2 victime, dintre care fosta soție, în viață, dar prezentând semne de agresiune fizică, precum și mama acesteia, însă decedată. Într-una din camerele locuinței, a fost găsit bărbatul, bănuit de comiterea faptei, acesta fiind decedat. Din primele date s-a stabilit că pe numele bărbatului nu era emis ordin de protecție. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel