Crimă în Dâmbovița. O fetiță de 6 ani, înjunghiată mortal de unchi. Criminalul spune că a ucis-o ca să se răzbune pe fratele său

Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

Tragedie în Dâmbovița. O fetiță de 6 ani a fost înjunghiată de unchi. Aceasta a murit la scurt timp. 

UPDATE: Bărbatul de 25 de ani care şi-a înjunghiat mortal nepoata în vârstă de 6 ani, în comuna Cojasca, a fost reţinut pentru 24 de ore, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa, Ana Maria Liţă. În cauză, sunt efectuate cercetări sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat.

Știrea inițială:

Totul s-a petrecut în comuna Cojasca din județul Dâmbovița. Din primele informații, se pare că ar fi fost o răzbunare a unchiului de 25 de ani, care s-ar fi certat cu fratele său. Acesta a luat-o pe fata de 6 ani, a dus-o la marginea pădurii și a înjunghiat-o ca să se răzbune pe fratele său. 

Cel care a sunat la poliție ca să anunțe crima ar fi fost chiar autorul oribilei fapte.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, dar și o ambulanță. Medicii nu au putut decât să constate decesul fetiței de 6 ani. Criminalul a mărturisit tot ce a făcut și a fost imediat încătușat de polițișți. Individul a povestit că a vrut doar să se răzbune, după conflictul cu fratele său. 

Pentru că ar putea izbucni un conflict în zonă, poliția a trimis mai multe echipaje pentru a se păstra ordinea. 

Fetița omorâtă în Dâmbovița. Călăul a fost găsit de polițiști chiar lângă trupul ei

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Dâmbovița au confirmat că persoana care a sunat la 112, unchiul victimei, a spus polițiștilor că el a omorât fata. 

"În această dimineață polițiștii au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112, despre o crimă. Polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au identificat bărbatul care a sunat la 112, l-au imobilizat și l-au condus la sediul poliției. La acest moment, cercetările sunt în desfășurare" , a declarat Ana Maria Liță, purtător de cuvânt al IPJ Dâmbovița. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel